Οι πιο όμορφοι τρόποι για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας

Σας έμεινε ένας τοίχος και δεν ξέρετε τι να τον κάνετε; Είναι πολύ μεγάλος για ένα απλό κάδρο και αρκετά μικρός για να τον κλείσετε με έναν πίνακα; Μερικές ιδέες που μπορούν να γίνουν και δικές σας, είναι:

Ταπετσαρία

Η ταπετσαρία είναι μία πολύ καλή λύση για να φτιάξετε τον τοίχο σας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία σίγουρη λύση, που δεν ξεκολλάει και προσφέρει πολλές τεχνοτροπίες στον τοίχο σας. Μπορείτε να την προμηθευτείτε είτε online είτε σε καταστήματα που πλέον υπάρχουν πολλά σε όλη την Αθήνα.

Καθρέπτης

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι ο καθρέπτης. Αντανακλάει το φως της ημέρας, ενώ τις νυχτερινές ώρες κάνει το σπίτι σας να είναι λαμπερό, ειδικά στην περίπτωση που έχετε γιορτινή διάθεση και θέλετε να προετοιμάσετε ένα δείπνο.

Πλακάκια

Ποιος είπε ότι τα πλακάκια είναι μόνο για το μπάνιο; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε ένα πλακάκι απο πολλές τεχνοτροπίες που σας αρέσουν. Προτείνεται ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα, πάνω από το προσκέφαλο, όπου ο χώρος πάντα είναι ανεκμετάλλευτος. Τα μεταλλικά πλακάκια συνήθως επιλέγονται για αυτή την χρήση.

Μεγάλος πίνακας ζωγραφικής

Επιλέξτε έναν πίνακα τεραστίων διαστάσεων για να στολίσετε έναν μεγάλο τοίχο στο σαλόνι σας. Πανέμορφη πρόταση που μπορεί να δώσει στον χώρο σας μία σημαντική προοπτική. Κρατήστε όλο τον υπόλοιπο χώρο σε minimal στυλ για μία ισορροπία στο δωμάτιο.

Κάντε αυτές τις αλλαγές και θα αλλάξει η διάθεσή σας!