Ο κατάλληλος κτηνοτροφικός εξοπλισμός για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής

Κάθε κτηνοτρόφος που στηρίζει την επιχείρηση του στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι ο κατάλληλος κτηνοτροφικός εξοπλισμός, για να εξασφαλίσει υψηλότερη απόδοση και καλύτερη ποιότητα γάλακτος από τη φάρμα του.

Το μυστικό για επιτυχημένες φάρμες

Οι σύγχρονες φάρμες, που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή αλλά και την πελατεία τους, προσέχουν ώστε το γάλα τους να είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στα κατάλληλα μηχανήματα, σχεδιασμένα με κορυφαία αποτελεσματικότητα και φιλικά για τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής.

Συγκεκριμένα, το άρμεγμα, είναι μία διαδικασία που απαιτεί μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην ταράξει τις αγελάδες, ενώ ο κτηνοτροφικός εξοπλισμός θα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένος, ώστε να παράγει την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγή γάλακτος σε λιγότερο χρόνο, χωρίς να ταλαιπωρήσει ή τραυματίσει το ζώο κατά την διαδικασία.

Εξειδικευμένα μηχανήματα

Ορισμένα εξειδικευμένα μηχανήματα:

  • Μηχανήματα παραγωγής γάλακτος – Αρμεκτήρια
    Ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν στην εντέλεια τις ανάγκες κάθε μικρής ή μεγάλης φάρμας και να εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή απόδοση με γνώμονα την καλή υγεία του κοπαδιού.
  • Μηχανήματα ανίχνευσης οίστρου
    Όταν έχετε ένα τόσο μεγάλο κοπάδι δεν είναι πάντα εύκολο να προβλέψετε πότε οι αγελάδες σας είναι έτοιμες για αναπαραγωγή. Με το Heatseeker II της SmartDairy, γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα, εξασφαλίζοντας πάντα επιτυχία στην αναπαραγωγή του κοπαδιού σας.
  • Προϊόντα υγιεινής
    Μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα αμελκτηρίου (θήλαστρα ,λάστιχα, φίλτρα κ.α.) αλλά και η πλήρης γκάμα απολυμαντικών και ειδών περιποίησης μαστού.